Fredagstankar.

Läste just ett vackert inlägg i en blogg. innaj.blogg.se

Hon skriver att vi kvinnor ändras genom graviditet och att vi alla är olika.

Jag skulle vilja hylla kvinnligheten. Dom kvinnliga formerna. Dom översvallande formerna.

Vet ni om att många män tycker just att deras kvinnor är som vackrast när dom är nyblivna mammor. Det är ett lyster och det är varma mjuka former.

Man ska njuta av att kunna föda barn. Tänk på dom som vill men inte kan. Och sen njuta av att vara sådär läcker som moder natur velat att vi ska vara. Rumpa, bröst och lår. Lite att ta i.

Och så är det fredag och solsken och mina kilalr kommer hem till mig igen. Det blir vackra tankar av sånt också.

Tänk vackert idag. Njut!


A och M

Mitt namn börjar på ett M och min sambos på ett A.

Mina barn heter A.... och M.....

och då blir det kanske såhär:



A och M alltså. Då blir det kärlek. ♥

Vilka är "ERA" bokstäver?


Vårpromenad

En härlig vårpromenad till jobbet.

RiXFM i lurarna. Goda skratt då Rix MorronZoo-gänget gör sina tokerier.

Fågelsång.

Sol.

Klar luft och blå himmel.

Det är verkligen speciellt med våren. Det är bara då som fåglarna sjunger....


Regnig och rusk och bra är väl det.

Borås - Staden där det alltid regnar.

Det är egentligen inte sant. Det regnar minst lika ofta i Göteborg. Jag vet eftersom jag pendalr dagligen mellan dessa städer.

Men idag är det sant. Det är ett otäckt kallt regn som mest påminner om höstrusk. Vart tog vårvärmen vägen egentligen?

Det finns dock några plus med att det är en regnig fredag. Det betyder att man med gott samvete INTE behöver vara social ikväll. Det ska bli skönt att få krypa ihop i soffan med älsklingen och kolla på TV med tända ljus. Det har varit en hård vecka och vi är båda trötta.



Fast hur den här designern tänkte vet jag inte. Kanske inte så mycket på "mys" utan snarare "jag vill nog inte sitta alls"?

För mig är den perfekta soffan något som är varmt värlkomnande, mjukt, fyllt med kuddar och plädar för den perfekta soffliggarkvällen. Och så "vips" så ska den bli snygg, elegant och rymma många när man har gäster. Verkar inte som att designern till soffan här ovan tänkte så. =)
 

Hur ska ni njuta av fredagskvällen?


Kvällsmat för hungriga grabbar?

Hej

Jag behöver tips och recept på mat för hungriga grabbar som varit i skolan hela dagen!!!

Vad äter NI till kvällsmat? Vad ska jag laga?

Jaaaaa, jag erkänner att jag just nu tappat all fantasi.

Hjälp mig snälla.

Kram


Snusförnuftigt

Igår Breivik.

Idag snus.

Tidningarnas toppnyheter är väldigt snusförnuftiga verkar det som.

 

Troligtvis inte så PK

Jag skulle så gärna vilja vara domare i målet mot Breivik. Höra hans motivering till HUR det kommer sig att han hävdar "nödvärn". Jag hoppas det inte finns ett kryphål i norsk lag som kan få honom att gå fri. Om han kommer undan med att hävda nödvärn och försvar av norsk tradition, så kan ju vilken terrorist i världen hävda samma sak: "Jamen ers nåd, jag skulle ju bara försvara mig och mina medmänniskor och min religion och min heder mot dessa rasistiska antireligiösa tokar som vill ändra min kultur. Jag var tvungen att bomba allt och alla för att försvara mig". Intressant vinkling.

Men jag anser att det är rent nonsens! Om detta skulle vara sanning, så borde ju vem som helst som ser Breivik ute på stan få lov att skjuta honom. Bara att hävda "nödvärn". Han är ju ett hot mot demokratin och borde elimineras, så att vi andra kan få leva fritt med vår kultur. Kanske är detta ett argument för dödsstraff i hans fall?

Jag undrar hur den avgörande domen kommer att lyda: "Livstid utan nåd" kanske? Eller kanske rent av "Fånge på öde ö med bara badbyxor på sig och de dödas familjer på andra sidan ön". Jag tror minsann att alla familjernas medlemmar unisont kommer att hävda "nödvärn".

Det som jag definitivt inte förstår är hur någon frivilligt åtar sig att vara försvarsadvokat för en sådan man och hans handlingar? HUR mycket pengar är man villig att sälja sin själ för? Desas 4 advokater, som försvarar Breivik, kan ju knappast göra detta "pro bono". Vad är deras vinst i det hela? Rätten att för alltid vara skamligt förknippade med detta hemska då, som han dessutom erkänner. Hans försvar är ju inte ens "det var någon annan, inte jag". Min lilla förhoppning är att hans advokater lurar honom i fällan.

Kanske borde vi alla bara ignorera honom. Jag tror detta hade dödat hans själ mest. Han vill nog bara ha uppmärksamhet. Ge honom inte det. Ge honom ett lämpligt straff ist. Sätt honom på Utöya tillsammans med de dödades familjemedlemmar....




Äppelpaj

Är man lite nördig och inte har någon arbetslust, kanske det blir en äppelpaj ist.




Nu blev det ju ingen bakad paj. Det blev ett bildmontage ist.

Vad tycks? Smaskigt va? =)



regn och rusk och blöta strumpor

Halloj!

Landade på landvetter igår kväll med småpojkarna och min mamma. Min älskade sambo stod och väntade på oss och hade längtat så otroligt att han åkt till flygplatsen en hel timme innan vi skulle landa. Käre vännen! ♥

Väl på plats möts vi av regn och rusk och solbrännan kryper ihop av förskräckelse när huden möte kall fuktig svensk vår. Mina röda converse, som passara sådär underbart fint ihop med bleka jeans, vit blus, solbränna och en torr strandpromenad på Gran Canaria måste klafsa igenom en stor vattenpöl innan vi når bilen.



Då upptäcker jag att båda sulorna läcker.... det första jag får när jag kommer hem är blöta strumpor!!!

Nåväl, nu vet jag det. Jag får spara mina converse till dom där regnfria torra sommardagarna som komma skall.

Semestern var underbar! Dock var sista dagen en plåga eftersom jag längtade efter min sambo. 7 dagar är lång tid om man bara bara bara vill ha sin kärlek i sin famn.

Nu fick jag kramar igen...och blöta strumpor. Ett gott byte. ♥


RSS 2.0