Könskampen igen

Det har väl inte undgått någon att det sker en massa skit i Göteborg just nu. Anledningen är att någon hängt ut en massa tjejer på Instagram och Facebook med bild och namn och kallat dom Horor och Slampor.
 
Där har vi den där märkliga könskampen i sitt lilla skal - en kvinna är en hora och en man är alltid "The Man!".Kvinnor får inte göra fel eller bli kära och dumpade, det får män.
 
Och då döms alla kvinnor som horor. Och då döms alla kvinnor till att vara blyga oskulder fram till sitt bröllop då dom ska ge sitt liv, sin kropp sin oskuld till en man och endast honom för resten av livet.
 
Är det någon som funderat över dom moraliska följdverkningarna för ALLA tjejer i hela Sverige efter detta? Dom tjejerna som redan idag har det svårt med familjer som har heder som måttstock kommer att få det ännu värre. Om dom innan klarade sig utan slöja kommer dom nu inte att få gå ut utan. Kommer dom alls att få gå ut ensamma? Kanske blir dom bortgifta till någon släkting fort som fan, för att familjen ska få rädda sin heder? "I Sverige är ju alla tjejer horor! Se bara på TV. Så är det" Och återigen kablas bilden av den svenska horan ut över världen. I Sverige springer tjejer bara runt och har sex med alla män hela tiden!
 
Dom tjejerna som blivit uthängda på nätet kommer aldrig kunna tvätta bort skammen eftersom Instagram och Facebook vägrar radera något. Söktrådarna finns kvar på nätet för all evighet. Detta gör att männen kommer att vinna hela tiden och att könskampen fortsätter av sig själv. Vi har satt snöbollen i rullning och nu rullar den. Fort och hårt. Och det är unga kvinnor som är offer återigen. Det är mammor som vill lämna sina misshandlande män som blir knivdödade i trappuppgångar och det är små flickor som utsätts för grova sexuella övergrepp av män som ser alla av kvinnligt kön som deras små perfekta leksaker.
 
Låt mig bara påpeka att det är MÄN som utför dom grova brotten i samhället. Det är MÄN som våldtar och mördar och är pedofiler i så stor utsträckning att det knappast går att hitta några kvinnor i statistiken.
 
När ska könskampen vändas i samhället till att rensa bort det riktiga ogräset - MÄNNEN? Varför är det OK för en kille att ta bild på sin "flickvän" i en sexuell situation och sedan sms:a den runt till alla polarna och skriva fula saker? Varför ställer tjejerna upp på detta? Som mamma och kvinna blir jag arg.
 
Ni tjejer - ta killens telefon och slå sönder den! Säg NEJ för fan! varför låter ni honom ta bilder som ni inte vet vad han gör med? Varför lägger ni tjejer upp egna bilder på FB och Instagram där ni visar upp er i positionen som kan misstolkas?
 
Varför har inte skolan tagit tag i problematiken? Var tusan är föräldrarna?
 
Om nu Facebook kan stänga ner ett konto för att det innehåller reklam om vin och snus, varför kan dom då inte radera ett konto som innehåller grova bilder på små flickor och grovt förtal? Samma med Instagram. Varför? För att det är MÄN som leder Facebook och Instagram. Bilder på nakna småflickor är något som dom kan åtnjuta samtidigt som dom beklagar sig över dess innehåll.
 
Radera skiten! Rensa upp i mansträsket. Ta inte skit!
 
Alla tjejer, kvinnor bör sätta sig upp mot detta och se till att först och främst stödja sina medsystrar i samhället. Männen fötrycker kvinnorna med små medel och vissa tjejer förljer med i det spåret. Behöver jag nämna alla kvinnliga bloggerskor som spyr galla över andra kvinnor bara för deras utseende och kroppsstorlek? Fy fan för sånt!
 
Ta könskampen till att handla om det viktiga - att MÄN ska sluta använda kvinnor för sina syften.
 
Sluta tramsa om så oviktiga saker som vem som ska dra dammsugaren i hemmet. Är det inte viktigare att hjälpa din medsyster som bor i huset intill och som får stryk av sin sambo varje dag? Om du kan bli upprörd och starta upplop i Göteborg, varför kan du då inte aggera i övrigt också?
 
Fattar inte ni tjejer själva vilken makt ni har om ni bara agerar tillsammans allihopa på en gång mot samma mål?!
 
 
 
 
 
 

Som ett vykort!

Vackert är det!
 
Snön faller i lätta fluffiga kristaller. Bara rakt ner från himlen. Allt lägger sig i stora puderhögar. rakt upp. Som en vit fluffig sockerkaka. Snön knastrar och är lätt. Man behöver inte skrapa rutorna, nästan bara at köra iväg så flyger allt fluff bort.
 
Igår kväll var det bra. Först en mysig julfest för barnen på skolan. Sedan mysig glöggkväll med tjejerna hemma hos S. Jag fick dessutom sällskap hem med en kompis som skulle övernatta. Hur trevligt som helst med lite snack på kvällskvisten och sedan på morgonen också.Jag fick dessutom sällskap på promenaden till jobbet, eftersom hon också jobbar inne i stan. Härligt!
 
Kl 8 på morgonen var det fortfarande mörkt och himlen var djupblå. Snön gnistarde i sina puderhögar och alla ljusen i fönster och på bilar och i gathörn lyste upp sådär lagom mycket. Vilken härlig känsla! Och så vackert allt blir med snö. Som på ett gammeldags julvykort.
 
Hoppas det håller i sig.
 

RSS 2.0