Fire and Ice



Jag tog en 2,5 h proemnad i lördags och det var bitande kallt och solsken som värmde ansiktet samtidigt!

En klippvägg i Borås visade upp härliga istappar när solen värmde på.

Snyggt va?


Fredag 13:e

Not a bad day at all =)



Utiskt från kontoret. ♥


...för det är bara regn hos mig.....



Det är otroligt tråkigt väder här idag. Barnen är i skolan och MÅSTE gå ut på rasterna (stackarna), men jag måste ingenstans.

Sitter här hemma framför datorn med en macka, nybryggt kaffe och en hög jobb iklädd pyjamas! =)

Ibland känns det rätt bra att jobba hemifrån.


WOW!

Det händer så mycket nytt och roligt just nu att jag glömmer bort att blogga!

1. Barnen mår bra. Jag mår bra. Min sambo mår bra.

2. Det är sol!




3. Vi är alla glada trots morgontrötthet.

4. Det nya jobbet är superroligt med massor med trevliga människor.

5. Träningen varje dag gör mig glad och den känns riktigt bra!


Det är full fart framåt alltså. Är det så för er också?


Årets första....

arbetsdag!

Idag är jag åter igen på nytt jobb och återigen på jobb.

Det var INTE lätt att gå upp kl 06.00.

Lillkillen är på fritids, jag är på jobb, sambon på jobb och storkillen ensam hemma. Undrar vad han hittar på?

Årets första dag för all skolpersonal också. Dom startar med studiedag.....efter 2 veckors ledighet....

Snart har jag iaf gjort mitt för idag och ska åka hem.

Första dagen avklarad. YÄY....och så kommer det snö.....YÄY igen! ♥

 

att unna sig saker i vardagen

som att köpa 2st 12-pack rosor till sig själv. ♥

Underbart ljuvliga långstjälkade gammelrosalila rosor. Från mig, till mig själv.




Vackert, eller hur?



Glömsk, men inte lömsk....

Jag ställde fram kameran på nyårsafton för att jag skulle ta bilder på maten och folket..... vart tog kameran vägen? Jag har ingen aning. jag har inte hittat den än! Jag är säker på att sambo har städat undan den. han är bra på att städa, min käre, men han glömmer bort vart han lägger mina saker sen. ♥

Nåväl. Menyn.

Åse och Mats hade med sig snittar med filadefiaost och en underbart god egen västkustsallad.



Jättegott med färska räkor, svamp och en god vinegrätt.

Jag och min sambo stod för varmrätten. Det var teriyakimarinerad helstekt ryggbiff, gratinerat potatismos fyllt med fetaost, parmesanost och gräslök, en fräsh blandad sallad och nykokt grön sparris. Nu måste man bara föreställa sig detta på en tallrik. Men det var riktigt gott kan jag lova!



Susanne och Klas stod för efterätten, som blev en härligt god blandning av allt det godaste som finns. Det blev en otroligt god Crema Catalana smaksatt med citron (supergott!), vaniljglass och hembakade krispiga knäckflarn. 



Ni får föreställa er knäckflarn i stället för mandlar på vaniljglassen. GOTT!!!

Suck. Jag förstår inte varför jag är så glömsk.

Men det var en minnesvärd middag, none the less. 



 


Årsresumé 2011



Året 2011 var ett märkligt år med många ups and downs.

Det började riktigt illa med en sjukt dålig nyårsfest. Det värsta jag upplevt i hela mitt liv. Sen var det en hel del trevliga saker resten av året däremot. Ett härligt gäng tjejer på Goodwine i Göteborg. Nya jobb och nya äventyr på flera ställen. Härliga semestrar, först på Teneriffa och sedan i Barcelona. Ett härligt år blev det och det avslutades med en bra fest med goda vänner.

Det nya året 2012 börjar med en massa bråk. Ex mannen är en tråkig typ. Och så en del strul med folk som inte vill betala sina fakturor. Men jag känner att från och med idag, när stormen Emil har bedarrat, så kommer allt att bli kanonbra! Toppen.




Härligt va?

Nu spolar vi bort 2011 och ser fram emot 2012!!!! (solen kom just fram här ♥)



Årshoroskop för KRÄFTAN

Kräftan

Kräftan 22/6-22/7


Sex/relation

Du njuter av lust och passion utan blygsel och hämningar. Plutos influenser ger dig temperament och gör dina relationer mer spännande
och lustfyllda, speciellt med en fisk eller skorpion. Plötsligt kan du befinna dig mitt i ett passions- eller relationsdrama där starka krafter mäts mot varandra. Du tycks dock ofta hamna på rätt plats vid rätt tillfälle och du som är singel lever livet intensivt och flörtar vilt så fort tillfälle ges!

Hälsa/träning
Saturnus läge påverkar ibland din vitalitet, men psykiskt och mentalt är du stark som en oxe. Plutos influenser skvallrar om en mage som reagerar på stress och pressade situationer, var uppmärksam på din kosthållning och gör vad du kan för att undvika onödig stress. En bra planering inför olika projekt och situationer får dig att varva ner och hitta lugnet. Så småningom finner du en bra balans mellan träning och återhämtning.

Karriär/pengar

På jobbfronten ser det nu ut att komma in en hel del nytt ansvar och annorlunda plikter, många gånger måste du dock välja bort en del för att uppnå dina uppsatta mål. Dessa förändringar kan upplevas stressande men du klarar av detta utmärkt tack vare envishet, fokus och en stor dos av självdisciplin. Ett gott råd är att försiktigt och med eftertanke fatta beslut på lång sikt istället för tvärtom. Ett ekonomiskt tillskott genom antingen ett arv eller en gåva av något slag är troligt under året.

--------------------------------------------------------

Nytt ansvar och plikter står i fokus och i år tvingas du ofta välja bort annat för att nå dina mål. Plötsliga glimtar av det goda livet tittar ändå fram då och då, du har en nästan övernaturlig förmåga att hamna på rätt plats vid rätt tidpunkt. Men trots många medvindar är din hållning ödmjuk nog att inte ta något för givet och framgångarna kommer därför oväntade, men inte mindre välkomna för det.

♥ Relationer & Sex: Där du var blyg förut är du i år fri och ohämmad och det ökar kärlekens njutningar. Nu har du chansen att stärka dina relationer och göra dem mer lustfyllda och spännande. Du flörtar med gränserna för det som är tabu, men vet intuitivt när du ska dra dig tillbaka. Du som är singel lever som om varje dag vore den sista, men Fiskarna eller Skorpionen kan bli ditt fall.

♣ Karriär & Pengar: Du är envis och diciplinerad i jobbet och det drar in slantarna. Tar det emot någonstans ger du dig inte förrän allt är löst. Stjärnorna berättar om en liten krigare, men det är med mjukhet och charm du slåss, snarare än med de vassa armbågarna. Ekonomin stärks genom andras försorg, arv eller gåva.

➹ Årets höjdpunkt: Du når viktiga mål i augusti och november!

-------------------------------

Det första kommer från Veckorevyn och det andra från Amelia. Dom låter nästan likadana, men i mina öron låter dom sanna och bra. Jag är en liten ödmjuk krigare.

Jag ser desutom fram emot år 2012 extra mycket eftersom jag börjar ett nytt jobb på måndag.
Nya utmaningar..... GOTT!



RSS 2.0