FB-vänner reser bort....

och jag reser i tanken....
 
Många av FB-vännerna lägger upp foton och uppdateringar om solsemestrar utomlands just denna veckan.
 
Just denna veckan är mina tankar långt bort i det fjärran av längtan efter just värme, vänner, närhet, kärlek. Precis det som vännerna på FB vill ge sken av - Lyckan.
 
Och jag längtar bort. Längtar till en strand och en promenad i solnedgången hand-i-hand med en kärlek. Stannar till och blickar mot horisonten med en arm om varandra. Dricker vin och skrattar i natten.
 
 
På fredag kommer en god vän på besök. Han som bjöd på årets bästa fest förra sommaren. Malmö, augusti, dans och skratt i varm sommarnatt under äppelträden. Han kommer på besök och det blir mat och vin och skratt. Det blir vänner och värme. Det är kärlek i en fin form.
 
Jag längtar till Malmö. Till bror och kusin och lättsamt umgänge. Jag längtar till jul. Jag vill mysa hemma med mina pojkar och elda i kakelugnen och bara låta snön falla mjukt på allt. Drömma om nytt år och nya tid och om saker som göms i snö och inte kommer fram i tö.
 
Jag skrev i början av januari 2013 - Detta kommer att bli bästa året någonsin! Kanske ska jag skriva samma sak förste januari 2014 och se vad som händer?
 

En minnesvärd resa!

En vän på FB skrev igår att han var Gracefully Insane just nu och att år 2013 varit ett år för "When life gives you lemons, make lemonade" och år 2013 har verkligen varit ett surt, bittert år för mig med och ett år för transformation.
 
Jag har gått ifrån Fräck Frammåt till Gracefully Insane. Not a bad tripp at all.....
 
Dom inre resorna är alltid störst.
 

RSS 2.0