PRE Work, Work and AFTER WORK ....

Vaknar tidigit och ensam. Inga kids och inga måsten.
 
Solen lyser in genom fönstret och kaffedoften sprider sig i kök och vardagsrum. Tidningen är läst, kaffet urdrucket och mackan uppäten och klockan visar för lite fortfarande. Dammet visar sig för mycket dock. Solstrålar som faller in snett fyller rummen med gyllene ljus OCH glittrigt damm.
 
Före jobbet dammar jag i vardagsrummet. Jag känner mig rätt belåten över resultatet. En sak mindre att göra när jag kommer hem.
 
Sen var det arbetet i sig. Det samlar på sig. Dagarna flyter på och barnfria veckan går dubbelt så fort som veckan med barnen och den går också fort.
 
Efter jobbet blir det avslappning. Igår var det dubbel AW med kaffe och glass på stan i Göteborg och vin på verandan hemma i Borås. Man måste ju njuta dom soliga varma dagarna så länge det går. Snart kommer hösten.
 
Idag vill jag bara njuta. Jobba måste jag göra, men jag kan väl ta en tapas och ett glas bubbel innan jag åker hem. Jo så kan jag göra.
 
Imorgon blir det AW på riktigt i Göteborg. Bilen lämnar jag här och så får det bli buss och ÖL tror jag.
 
Och snart kommer hösten. Det öppnar en ny vinbar i Borås som kommer att bli så superläcker. Inredningen går i marockansk stil och det är lyxigt och påkostat men ser lite gammalt, charmigt och ruffigt ut. Det ska serveras vin och tapas och meze. Där ska jag hänga i höst.
 
Men det var det där lilla med jobb först va.
Nu kör vi va?
 

RSS 2.0