Snälla män sökes!!!!

Har ni märkt en sak i mediaflödet denna sommar?
 
Det ökade våldet..... Morden....misshandeln......våldtäkterna
 
Män som dödar sina kvinnor för att dom haft fräckheten att lämna honom.
Unga män som misshandlar en tjurig gubbe.
Breivik ska vi ju inte ens börja diskutera....
Unga kvinnor som försvinner och hittas i plastpåse i skogen.
Systrar som blir dödade av sina bröder.
13-åring som blir dödad av sin granne.
Flyktigpojke som blir våldtragen och hotas att skickas tillbaka till dom som gjorde det.
Eländet tar aldrig slut
 
Män som sargar, dödar, våldtar, misshandlar och inte ens bryr sig om att det är försvarslösa individer dom ger sig på. Barn. Små flickor. Unga. Äldre. Sina barns mammor. Listan blir brutalt lång.
 
Samtidigt visar statistik från bla sydamerika att antalet anmälda fall av kvinnomisshandel ökat otroligt mycket. Antalet brutala mord på fruar/flickvänner ökar.
 
Det är män som står ansvariga för dessa brutala attacker på dom mest svaga och försvarslösa i samhället. Män som egentligen borde vara försvarare är ist förövare.
 
Har det alltid varit så, men förut varit tyst?
 
Har det hänt något dramtiskt i världen?
 
När jag läste om den afganske pojekn som våldtogs brutalt av tre italienska män, som skulle ta emot honom som ensamt fyktingbarn, vände det sig i magen på mig. Jag kräktes nästan av den omedelbara smärtan. Hur är man funtad i huvudet när man gör något sådant? MÄN???
 
Och sommarens alla otaliga mord på fd fruar lämnar en sur och bitter eftersmak av manligt ego. Man vill inte ens slicka fingret för att kunna vända blad i tidningen, för man kanske får den där äckliga smaken i munnen. Smaken av "Jag är man så jag gör vad fan jag vill med dig kvinna!". Dom kan tillochmed döda kvinnor mitt framför ögonen på deras gemensamma barn! Hur är man funtad i huvudet då?
 
Och sedan har vi alla dom män som ska besluta i ärendet efteråt. Hur är man funtad i huvudet när man säger att "killen ska utvisa utan känslor"? Har inte denna perso negna barn? Har han ingen medmänsklighet? Har han själv gjort likadant och tycker det är OK att behandla små flyktigpojkar på detta vis? Hur är man funtad i huvdet när man bestämmer att en man som mördat sina barns moder inför ögonen på barnen, ska ha rätt till vårdnaden och umgänge med barnen eftre dådet? Finns det ingen tanke i huvudet på dessa maktens män att barnen kanske är livrädda för detta monster som dödaqde deras far? Finns det ingen tanke i att detta monster ska få uppfostra dessa barn till att bli som han? MONSTER???
 
Alla krig i världen ska vi definitivt inte prata om. Gerillakrigare som våldtar, plundrar, misshandlar, lämlästar och tar barn som soldater och levande sköldar. Hur många kvinnliga gerillakrigare finns det i världen? Hur många despotiska envåldshärskarinnor kan ni nämna (var det Herr eller Fru Usama, Sadam, Hitler etc)? Det är väl knappast så att det var kvinnor som startade krigen, ledde dom, var förövarna och som sedan despotiskt härskade över ruinerna? Bara män.
 
Hur löser vi detta då? Hatar män? Kastrerar dom allihopa? Hänger våldtäktsmän? Inför strängare lagar? Blir som dom?
 
Vart tog medmänskligheten vägen egentligen? Varför har männen tappat bort den? Är den tappad eller bara ignorerad ett tag?
 
Och säg inte "Skyll er själva, för ni vill ha jämställdhet".
 
När det gäller våld, brutalitet, övergrepp, sexuellt felaktiga handlingar och totalitärt styre, så är det männen som är förövarna och barn och kvinnor blir offer. Så har det varit och så är det fortfarande i vår sk upplysta tid. Det har inget med jämställdehet att göra. Tvärtom borde män numera njuta av att skörda den söta frukten av att kvinnor hjälper till i traditionellt manliga saker.
 
Vad lär vi barnen? Att fortsätta samma hatiska våldsspiral? Att det är OK att döda flickvännen när hon säger tack och hejdå? Att det är rätt att våldta en pojke, för det är bara han som tar emot som är bög? Att det är rätt att förgripa sig på en svag människa för att dom inte kan försvara sig? Att det är rätt att döda för att hävda sin egen stolthet?
 
Jag blir äcklad. Jag får ont i magen.
 
Jag vill att regering, riksdag, parlament, kness, byråd, kungar och drottningar tar itu med detta världsproblem och gör det NU!!!! Detta är ett världsproblem större än hunger, översvämningar och bankkriser!
 
Lös problemet snabbt. För den siste snälle mannen är nog snart utdöd.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0