Haddile och dom sju elaka migrationsverksgubbarna

Jag förstår verkligen inte Migrationsverket.
 
Det finns TRE viktiga punkter, som skulle få vilken förhärdad barnlös psykopat som helst att vekna i hjärtat och få tårar i ögonen:
 
1. Åldern - Haddile är bara TVÅ (2) år gammal. Hur kan man som handläggare på Migrationsverket slita ut en 2-åring från en familj och skicka iväg henne till ett främmande land? Hur i hela friden ska en 2-åring klara sig på egen hand? Så små barn är helt värnlösa och fruktansvärt beroende av en trygg familj/mamma/pappa. Skicka iväg din egen 2-åring ensam på en buss så får du se. Skulle DU vilja göra det? Nej, just det. Våra småttingar sätter vi inte ens på en buss hem till mormor, fast det är bara 10 minuters resa tvärs över stan, men en försvarslös stackars utlänning, det går ju bra det.
 
2. Könet - Detta är en flicka. Vi vet ju alla att det i världen är otryggt att vara ett ensamt barn, men det är tusen gånger farligare för flickor. VADSOMHELST kan ju ske. Jag får ont i magen bara jag tänker på hur en liten flicka kan "försvinna" och utnyttjas och tillochmed dödas utan att någon jävel bryr sig. Jag vill inte ens formulera orden här på skärmen, för dom är så otäcka. Kan ingen på Migrationsverket förstå att en ensam liten flicka som skickas till ett främmande land är samma sak som en dödsdom? Tänk bara på det som hände för några veckor sedan med den ensamme pojken från Afghanistan. Det var ju ändå en pojke och 14 år gammal. Detta är en 2-årig flicka. Jag ryser vid blotta tanken.....
 
3. Ensamheten - Det finns ingen mamma som tar emot henne i Frankrike. Jag skulle nästan kunna förstå ett utvisningsbeslut om det fanns en trygg och frisk mamma i Frankrike som väntade Haddile, men nu finns det ju inte det. Det finns bara franska myndigheter, barnhem och gudvetvad som väntar henne. Även om franska myndigheter lyckas hitta hennes mamma, så kanske hon inte är frisk eller har möjligheter att ta hand om Haddile. Kan inte Migrationsverket lika gärna sätta ut den oönskade lilla ungen i skogen till vargarna här hemma i Sverige? Det är väl en bra svensk tradition. Så gjorde väl hjärtlösa gubbar med små flickebarn förr i tiden?
 
Det finns en barnkonvetion. Det finns FNs mänskliga rättigheter. Det finns väl någon handläggare på Migrationsverket som faktiskt har barn själv, som har en själ och ett hjärta och som är beskaffad med lite gott omdöme? Be den människan handlägga ärendet.
 
Så skriver Aftonbladet att kungafamiljen följer ärendet. VA? Vad menas med "följer"? Att dom läser Aftonbladet kanske? Är det inte vår kära drottning som startat Childhood Foundation? Är det inte vår söta Prinsessa som leder verksaheten på New York kontoret? Kan inte dom sätta in alla sina resurser för att hjälpa Haddile? Kanske att hitta hennes mamma eller att få henne att stanna i Sverige. Eller är det så att Childhood inte hjälper barn? Dom kanske bara hjälper drottningar och prinsessor?
 
Min uppmaning är bara en:
 
HJÄLP detta lilla barn!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0