Vårkänslor!

Man får ju vårkänslor i hela kroppen när solen STEKER från en klarblå himmel och fåglarna kvittrar i buskarna. Om det inte hade varit för snön och dom där 14 minusgraderna på morgonen hade det ju varit perfekt vår. HÄRLIGT!!!
 
Apropå fågelsång så har jag vid mitt lilla fågelbord i år haft en massa koltrastar. Svarta dunbollar med gul näbb i skarp kontrast mot den vita snön. Dessutom har jag haft små söta kaniner (vilda kaniner!) som kommit och ätit äpplen och havre. Det är ett vilt kalasande på min lilla uteplats minsann.
 
 
Bilden är från http://kolarlotta.wordpress.com/2010/03/02/min-van-koltrasten/ men mina koltrastar ser ju exakt likadana ut =)
 
Mina vilda kaniner är för skygga för att fotograferas, så ni får kolla på någon annans kanin. Men ni förstår väl va glad man blir när man ser en söt kanin utanför köksfönstret! =)
http://kanin.ifokus.se/articles/4d712e11b9cb46221d044185-vinnare-manadens-kanin-januari-2011
 
På kontoret har jag nu dragit för hela fönstret med täta persienner så att jag ska se någonting på dataskärmarna. Så fort solen visar sig måste man skymma den. Visst är det trist?  **SUCK**
 
Och det är torsdag. Det betyder att det imorgon är fredag och det är HELG!!!
 
Det ska bli skönt. För nu är jag pysselsugen som tusan. Jag vill måla, greja, röja, fixa, dona, städa...allt!!!
 
Vårkänslor !!!!
 

RSS 2.0